Date på nett analsex uten kondom

date på nett analsex uten kondom

posted in Seksualitet: jeg er sånn at jeg liker å ha anal sex med jenter. og nå hva er farene med analsex uten kondom ? . ta en tur innom erotikknett sine sider for info om analsex, burde ha vært pensum i grunnskolen =) 0. Flere resultater fra chabadnapoli.com. jeg har gørt at man må bruke kondom når man ha analsex, men må man det kan man ikke ha analsex uten kondom. Jeg lurer på om det er noen farer ved å ha analsex uten kondom. (Med kjæresten, ikke med flere mennesker. AIDS er ikke relevant her.).

Date på nett analsex uten kondom - verdens beste

Husk uansett at lyst og kjærlighet ofte er to forskjellige ting; det kan godt hende at han elsker deg, slik han sier, selv om han har lite sexdrift. Skylder så på komunikasjonsvansker! date på nett analsex uten kondom

Date på nett analsex uten kondom - finn

MÅ du og bli ferdig. Ikke vil jeg ha noe opp der, og ikke er det spesielt delikat heller, tenkte jeg. Uten gummi kan forhandles om hun liker deg. ekstra. Hun gjør .. Men hun skal ha pluss for at hun både tar analsex og sex uten kondom. Skal jeg tilbake?. Analsex kan være mye mer en et analt samleie. Hei, jeg har hatt sex med 2 andre uten kondom, den siste var eksen min. og det er godt over. Jeg lurer på om det er noen farer ved å ha analsex uten kondom. (Med kjæresten, ikke med flere mennesker. AIDS er ikke relevant her.).

0 Replies to “Date på nett analsex uten kondom”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *