Hvordan slette facebook konto permanent kontaktannonse

hvordan slette facebook konto permanent kontaktannonse

Vi viser deg hvordan du enkelt går frem for å slette eller deaktivere Å slette sin Facebook - konto kan jo være et alternativ fra tid til annen. ting å tenke på er denne metoden ikke nødvendigvis er permanent. Kontakt oss. Facebook har skjult rigtig godt hvordan man helt sletter sin Facebook profil. Her kan du se hvordan du kan slette facebook profilen permanent. Bare folk, som man ikke har lyst til at have kontakt til igen Hilsen Cecilie. Svar. Mange tror at det er umulig å slette en profil på Facebook, men det er du ' slett profil', og velger ' Hvordan sletter jeg kontoen min permanent?. hvordan slette facebook konto permanent kontaktannonse

Videos

Facebook Account gehackt was nun? Vi viser deg hvordan du enkelt går frem for å slette eller deaktivere Å slette sin Facebook - konto kan jo være et alternativ fra tid til annen. ting å tenke på er denne metoden ikke nødvendigvis er permanent. Kontakt oss. Slik sletter du enkelt profilen din på Facebook og andre sosiale nettverkstjenester. Om alt går riktig for seg kommer du nå til en nettside som spør om du virkelig ønsker å slette din Facebook -profil permanent. 4. Hvordan slette opplysninger fra nettsamfunn (ekstern lenke) Kontakt NRK: 23 04 70. Om du ikke har bedt om å få slettet slettet din konto permanent, ber vi deg logge inn på Facebook for å kansellere denne forespørselen.

Hvordan slette facebook konto permanent kontaktannonse - hedmark

Du er kanskje lei av at kollegaer og svigerforeldre kan se alt du gjør. Folk tror de er på Facebook. Hvordan slette en hacket facebook konto?? Altså tilføje en af jer som administrator, hvorefter han kan slettes som administrator af siden. Så skriv din besked og vedhæft din egen mail-adresse, og gør opmærksom på at det er den personen skal svare på. Du gjør det ved å rapportere den gamle profilen.

Hvordan slette facebook konto permanent kontaktannonse - kontaktannonse

Så nå er jeg visstnok ute av facebook om 2 uker. Fyll ut passordet ditt og teksten i boksen. Har du gått på en skikkelig ryggsmell etter alle våraktivitetene? Sådan vælger du bredbånd der passer til dine behov. Synes bare det lød som om du ikke havde nogen personlig profil nemlig, men når du har det, så er dette den helt korrekte løsning og fremgangsmåde. Nå er du klar til å slette kontoen. Ellers er der noget med at man kan få tilsendt login koder via SMS, forudsat at det telefonnummer der står på profilen stadig er det nummer du bruger.

0 Replies to “Hvordan slette facebook konto permanent kontaktannonse”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *