Sex i norge talgkjertler på penis

sex i norge talgkjertler på penis

Jeg tenkte enten jeg hadde vaska penishodet for mye, ev. at det Det høres ut som du har mer enn normalt med talgkjertler på penishodet. Jeg har ganske tydelige talgkjertler rundt penis (spesielt på undersiden) og over hele pungen. Er dette et Jeg er 18 år gammel, og har fortsatt ikke hatt sex. . Hvil i fred, alle som døde under terroraksjonen i Oslo Sentrum. NRA88Innlegg: Del. De gule prikkene er sikkert talgkjertler . Har aldri hørt om sopp på penis uteneom i lysken hvis du sitter mye varmt.

Videos

NORWAY? YES WAY! Normale talgkjertler ved penishodet Det er leit å høre at du ikke synes du kan ha sex, men nå når du har fått vite at det er helt normalt, tror du. Rundt kanten av penishodet er det helt vanlig at det dukker opp mange nupper som utgjør en liten krans. Disse er små talgkjertler som bidrar til fuktigheten på. Jeg tenkte enten jeg hadde vaska penishodet for mye, ev. at det Det høres ut som du har mer enn normalt med talgkjertler på penishodet.

Sex i norge talgkjertler på penis - tabu sex

Kuler, hevelse og smerter kan også komme av små utposninger på blodårene som fører blod ut av testiklene. Fikk du svar på det du lurte på?

0 Replies to “Sex i norge talgkjertler på penis”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *