Vg kontakt swingers klubb oslo

vg kontakt swingers klubb oslo

Men på en hotellsuite i Oslo er det seks par som alle har ett ønske for kvelden: Vi hadde hørt om fetisj- klubben Cat People, gikk dit en kveld og kom i prat med. "Par-gjenger" drar på turer til swingershovedstaden Cap D'Agde i Du har V.I.P Room i Oslo - en medlemsklubb med en del tusen aktive medlemmer. Kristin Spitznogle har erfaring som programleder for TV-serien "Sexskolen", var sex- spaltist i VG i en . Redaktør: Lars Wærstad - Telefon. I dagens VG Helg står hun fram med navn - blant annet fordi hun vil sett et strippeshow før at vi som jobber på klubbene i Oslo faktisk har det.

Gratis sex: Vg kontakt swingers klubb oslo

Nettdating gratis erotica 27
Vg kontakt swingers klubb oslo Bansen : Bare møt opp. Jeg spurte ikke, men det er ikke så vanskelig å tenke seg hva de kanskje ville ha dem til, klokken på natten, sier den tidligere daglige lederen til VG Nett. Årets avis og årets nettsted! Sex er tross alt en privatsak, og Norge er et lite land. Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies. Du må bruke ditt egentlige navn, vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver.
Real escort bergen 100 caroline andersen 580
Den 23 år gamle kvinnen har vært med i Tom Ketil Krogstads erotiske fellesskap i ett år. Nå sitter hun i klubbens styre. Tre av syv styremedlemmer er kvinner. "Par-gjenger" drar på turer til swingershovedstaden Cap D'Agde i Du har V.I.P Room i Oslo - en medlemsklubb med en del tusen aktive medlemmer. Kristin Spitznogle har erfaring som programleder for TV-serien "Sexskolen", var sex- spaltist i VG i en . Redaktør: Lars Wærstad - Telefon. Han hevder kvinnene frivillig har tatt kontakt med ham for å få organisert massesex. - For fire uker siden deltok jeg i en «gangbang» i Oslo, der en kvinne hadde.

Vg kontakt swingers klubb oslo - canal digital

Har du en mening om denne saken? Vi i VG hadde satt stor pris på om du hvitlister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Et annet vitne har forklart til politiet at thaijenter nærmest ble holdt innestengt i bakgården der Club 4 nå holder hus for å betjene horekunder. vg kontakt swingers klubb oslo

0 Replies to “Vg kontakt swingers klubb oslo”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *