Vgnytt samleie med mensen

vgnytt samleie med mensen

Losangelos: Hvor mange gutter her inne har gjort dette? jeg har opplevd dette med 3 forskjellige karer jeg datet, at dem har slikket meg selv om jeg sa at jeg. Ved å "kjøre brannbil", for de som ikke vet hva det er, betyr det altså å ha sex med ei kvinne som har mensen og blødning, første gang jeg gjorde det var jeg redd. JA hvorfor ikke? Min erfaring er at jenter er ti ganger kåtere når de har mensen enn ellers. Det er det bare dumt å ikke "benytte" seg av:) PS blir kanskje ikke så. (VG Nett) Flere tusen kvinner våkner om natten av at de får orgasme. Svenske «Anna» (27) har fått søvnen forstyrret i flere år. Greit bare èn slipper å slikke. En kompis av meg gjorde det en gang. UTEN å vite at hun hadde mensen. Det var i syden, og begge var fulle. De forsvant ned på. Lurer på hva dere synes om å ha sex når jenta har mensen. Vil høre både hva jenter selv synes, og hva gutta syns om dette. Selv har jeg aldri gjort det, og ingen.

Videos

Part 1 - The Life and Adventures of Robinson Crusoe Audiobook by Daniel Defoe (Chs 01-04)

Vgnytt samleie med mensen - dildo

PoseFant Innlegg: Del Upassende innlegg? Sengepleddet var jo selvfølgelig hvitt, men ikke nå mer. Det er noe som går i "sirkel" eller gjentar seg, som feks mensen. Jenta mi derimot, var litt mer tilbakeholden i ettertid. VG AS Akersgata 55, Postboks Sentrum, Oslo. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Gard Steiro.

Vgnytt samleie med mensen - Hønefoss rocco

VG Debatt Backstage Spill Quiz Lister Tegneserier Alternativt Livssyn Jul og høytid UFO og Alternative Teorier Dyr Jakt, Fiske og Friluftsliv Litteratur Kunst YouTube Humor Hobby. Bil Motorsykkel Båt og Sjø Mat og Drikke Reisetips Hus, Hage og Oppussing Boligkjøp og Leie. For å få en best mulig opplevelse av våre nettsider, bør du gratis oppgradere nettleseren din. TøttTøtt Innlegg: Del Flink jente, kate! Helse, sex og livsstil. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator.

0 Replies to “Vgnytt samleie med mensen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *